net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel

Verzorging

Wanneer u niet goed meer voor uzelf kunt zorgen door ziekte, een beperking of ouderdom helpen wij u. Wij kunnen u de ondersteuning bieden die u nodig heeft. Zeeuwse Zorg & Meer helpt in de persoonlijke verzorging in de dagelijkse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • hulp bij het wassen,
  • hulp bij het aan/omkleden,
  • aan/uittrekken van steunkousen,
  • hulp bij toiletgang,
  • hulp bij de maaltijd,
  • toedienen van sondevoeding,
  • ondersteuning bij medicatiegebruik.

Persoonlijke verzorging in Zeeland

Ons team bestaat uit professionals die u met veel persoonlijke aandacht ondersteunen. Persoonlijke verzorging is bij ons dan ook echt persoonlijk. Wij ondersteunen u waar dat nodig is, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt wonen.

Wilt u graag onze hulp of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Wij staan graag voor u klaar!

Collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Er komen uit ons enorme netwerk zorgvragen, maar je bent meer dan welkom om je eigen cliënten te vinden.  We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, ZZP-ers die ons willen komen versterken. Ben jij die enthousiaste collega met diploma 3IG verzorgende of verpleegkundige met hart voor de zorg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook begeleiding via de WMO maar op dit moment zijn er voldoende begeleiders om alle begeleidingsvragen te vervullen. Wij werken uitsluitend met ZZP-ers die zelfstandig kunnen werken en ondernemend zijn.

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder