net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg wordt gegeven wanneer genezing voor u niet meer mogelijk is. Het doel van deze zorg is u om een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te geven. Hierbij moet u denken aan pijnbestrijding en andere symptoombestrijding.

Het doel is altijd om ongemakken zoveel mogelijk te voorkomen en klachten te verlichten. Hierdoor is palliatieve zorg heel specifiek en verschilt de aanpak dus per persoon. Hierbij vinden wij het belangrijk om de zorg zo goed mogelijk op uw wensen aan te laten sluiten, zodat u zo lang mogelijk nog een goede kwaliteit van leven heeft. Dit doen wij altijd in nauw overleg met u en uw naasten.

Palliatieve zorg in Zeeland

Bij deze zorg is een goede begeleiding van groot belang. Voor u en voor uw naasten. Vraag ons daarom gerust naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Er komen uit ons enorme netwerk zorgvragen, maar je bent meer dan welkom om je eigen cliënten te vinden.  We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, ZZP-ers die ons willen komen versterken. Ben jij die enthousiaste collega met diploma 3IG verzorgende of verpleegkundige met hart voor de zorg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook begeleiding via de WMO maar op dit moment zijn er voldoende begeleiders om alle begeleidingsvragen te vervullen. Wij werken uitsluitend met ZZP-ers die zelfstandig kunnen werken en ondernemend zijn.

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder