Onze zorgverleners

Maak kennis met onze zelfstandige zorgverleners. Al onze collega’s hebben passie voor goede zorgverlening en werken met hart en ziel in de zorg. Dankzij de veelzijdige achtergronden en rijke ervaringen van ons team kunnen we complete zorg aanbieden. Bij ons vind u altijd de juiste professionele zorgverleners Zeeland.

IMG-20160822-WA0015-125x125-1.jpeg

Cindy Molle

Ik heb een ruimdenkende positieve instelling en sta open voor ieder mens. Ik onderzoek graag samen wat er nodig is als de hulpvraag helder is. Mijn  begeleiding zal er op gericht zijn dat iemand weer vertrouwen krijgt in zichzelf en kan groeien en in zijn eigen kracht kan komen. Het welzijn en welbevinden staat hierin voorop.

image00152-scaled-1-683x1024-2.jpeg

Lenny van Biemen

Ik werk vanuit mijn hart en ziel als Maatschappelijk werkster en hypnotherapeut/coach.
Mijn werkervaring is divers:
Verslavingszorg/psychiatrie/forensische zorg, gehandicaptenzorg, (gesloten)Jeugdzorg, autisme.
Dit alles heeft me een ruime ervaring in begeleiding/behandeling en coaching gebracht.

margreet-kriekaard-125x125-1.jpeg

Margreet Kriekaard

Ik vind het belangrijk om vertrouwde / flexibele & professionele zorg op maat te leveren bij de cliënt thuis.

PHOTO-2024-02-01-14-21-55.jpg

Wieteke Molle

Liefdevolle begeleiding met de grootste zorg voor de cliënt staat centraal voor mij. Ik werk vooral met mensen die psychosomatische klachten hebben en daar een stuk begeleiding in kunnen gebruiken. Ik sta bekend als warm, empathisch, invoelend, meedenkend, oplossingsgericht en vrolijk. 

Afbeelding1-e1708170831450.jpg

Leona Vreugdenhil

Ik heb veel ervaring met veel verschillende doelgroepen en zorgvragen. In de begeleiding vind ik het belangrijk om echt naast iemand te staan, te luisteren en mee te denken naar wat iemand nodig heeft om de gewenste en/of benodigde stappen te kunnen zetten. 

IMG_6856-scaled-e1708170937494.jpeg

Sonja Ruijten

Bij mij staat gelijkwaardigheid en respect voorop. Jezelf kunnen zijn is heel belangrijk. Samen gaan we op zoek naar een weg die bij jou past.

Afbeelding1-1-e1708170975991.jpg

Ilse van Roo-Colijn

Gespecialiseerd in wondzorg, complementaire zorg en technologie in de thuiszorg.

Tevens ben ik verzorgende IG en Begeleider specifieke doelgroepen

Afbeelding2.jpg

Miranda Kesteloo

Ik ben dit werk gaan doen omdat ik graag klaar sta voor mijn medemensen. Ben daarom bereid net dat stapje meer te doen en inzicht te krijgen in wat de mensen nodig hebben. Mijn expertise ligt voornamelijk in huizen waar je serieus aan de bak moet met i.v.m verwaarlozing.

Website ZZ & M 1

Joost Ruytenburg

Voor persoonlijke begeleiding / gesprekken en dagbesteding.
Als hulpverlener die steeds weer bij vernieuwende kleinschalig zorg betrokken kon zijn, heb ik door de jaren heen binnen een breed scala begeleiding geboden aan mensen met een complexe zorgvraag.

Wordt jij onze nieuwe collega?

Bekijk hier onze vacatures

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten

Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. 

Cindy Molle

Gespecialiseerd in:

Maatschappelijk werker

Coach

Holistische therapeut

Energie healingen

Cindy Molle

Ik voel me dankbaar dat ik me heb aangesloten als lid bij deze Zorgcoöperatie Zeeland.

Ik leef en werk vanuit mijn hart en heb het geluk om steeds te kijken en voelen waar ik bij pas en het voor mij klopt om mijn bijdrage te leveren.

Al vele jaren werk ik met mensen. Ik heb lange tijd gewerkt als maatschappelijk werker en schoolmaatschappelijk werker bij Maatschappelijk Werk Walcheren.  Dit werk heb ik met veel plezier gedaan en heb hierdoor veel ervaring op mogen doen. Het heeft me zo veel geleerd. Maar om als zelfstandige aan de slag te gaan, was mijn droom. Ik ga graag mijn eigen weg en werk vanuit mijn eigen Visie en sluit graag aan bij mensen in wat ze nodig hebben. Steeds samen kijken waar de mogelijkheden liggen en hoe iemand zelf zijn groeistappen kan maken in zelfstandigheid. Te kijken hoe er meer balans kan komen in verschillende leefgebieden zodat iemand zich beter in zijn vel gaat voelen. De ene keer werken we aan specifieke doelen en de andere keer is het er Zijn voor iemand om zo het stukje aandacht te geven wat nodig is belangrijk.

Vanaf 2012 ben ik mijn eigen praktijk gestart waar ik kinderen, jongeren en volwassenen begeleid in hun ontwikkeling en bewustwording. Dit werk doe ik met veel plezier en vanuit een open hart. Het sloot voor mij dan ook heel goed aan om hier samen met collega ZZP-ers samen de begeleiding te bieden waar behoefte aan is. En te werken vanuit Hart en Ziel met voor mij een uniek karakter omdat er net iets meer geboden kan worden op deze manier en dat heeft voor mij een grote meerwaarde. Het is precies waar ik voor sta….. Ik heb een positieve instelling en vind het belangrijk om iemand te laten Zijn wie hij is. Ik ben er voor begeleiding en ondersteuning Zeeland, maar biedt geen zorg en verpleging.

Lenny van Biemen

Begeleider bij de Zeeuwse Zorg en meer.
Voor mij was het besluit om me aan te sluiten bij Zeeuwse Zorg en meer heel snel gemaakt. Ik onderschrijf de visie en missie.

Ik werk vanuit mijn hart en ziel als Maatschappelijk werkster en hypnotherapeut/coach.
Mijn werkervaring is divers:
Verslavingszorg/psychiatrie/forensische zorg, gehandicaptenzorg, (gesloten)Jeugdzorg, autisme.
Dit alles heeft me een ruime ervaring in begeleiding/behandeling en coaching gebracht. Het werken als zelfstandige was altijd een droom. Op deze manier kan ik veel meer aansluiten op de hulpvraag van de persoon met wie ik werk. De zorg is rechtstreeks en goed afgestemd.

Ik kijk altijd naar wat mogelijk is en zie al snel de uitdaging om iets tot een goed resultaat te leiden.
Het is voor mij een eer om bij te mogen en kunnen bijdrage aan het welzijn, welbevinden en behoud van zelfstandigheid van het individu.

Ik ben positief ingesteld en hecht grote waarde aan authenticiteit van de cliënt en mijzelf. Ik heb het voorrecht om te kiezen voor cliënten die echt bij mij passen en ik bij hen, om zo begeleiding tot een succes te maken.

Lenny van Biemen

Gespecialiseerd in:

Psychosociale begeleiding

Verslavingszorg

Opvoeding- en gezinsbegeleiding

Margreet Kriekaard

Gespecialiseerd in:

Persoonlijke verzorging

Individuele begeleiding

Verpleging

Margreet Kriekaard

Na het behalen van mijn diploma Verzorgende IG in 2001 ben ik gaan werken in een verzorgingshuis. In 2004 ben ik overgegaan naar de thuiszorg om met name in de nacht te werken. Maar in 2010 wilde ik toch iets anders gaan doen in de Zeeuwse thuiszorg en heb ik besloten om ZZP-er te worden en mijn eigen bedrijf op te richten: ZeelandZorg. Ik vind het belangrijk om vertrouwde / flexibele & professionele zorg op maat te leveren bij de cliënt thuis.

Mijn website is www.zeelandzorgaanhuis.nl.

Wieteke Molle

Met heel veel enthousiasme heb ik me aangesloten bij de mooie coöperatie Zeeuwse Zorg & Meer. Vooral het stukje ‘meer’ sprak me aan. Liefdevolle begeleiding met de grootste zorg voor de cliënt. Naast mijn fijne praktijk, waarin ik als coach en therapeut kinderen, jongeren en volwassenen begeleid, ben ik dus ook werkzaam binnen deze coöperatie. Ik werk vooral met mensen die psychosomatische klachten hebben en daar een stuk begeleiding in kunnen gebruiken. Ik sta bekend als warm, empathisch, invoelend, meedenkend, oplossingsgericht en vrolijk. Door me goed af te stemmen op die cliënt en te luisteren naar de behoeften bied ik in een veilige bedding aan tijdens de begeleiding. Samen kijken we wat er nodig is om ervoor te zorgen dat er weer verlichting,rust en balans kan komen. Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je graag!

Wieteke Molle

Staat bekend als:

Warm

Empatisch

Invoelend

Meedenkend

Oplossingsgericht

Vrolijk

Leona Vreugdenhil

Gespecialiseerd in:

Gehandicaptenzorg

(Ambulante) jeugdzorg

Traumacoach /
lichaamsgericht therapeut

Leona Vreugdenhil

Al ruim 20 jaar werk ik met hart en ziel als begeleider binnen de zorg. Zo’n 16 jaar binnen de gehandicaptenzorg, daarna nog een aantal jaren binnen de (ambulante) jeugdzorg. Binnen deze zorginstellingen heb ik ervaring opgedaan met veel verschillende doelgroepen en zorgvragen (denk daarbij aan: verstandelijke beperking (in combinatie met:) autisme, ADD/ADHD, borderlineproblematiek, forensische problematiek, verslaving, gedragsproblemen etc.).

In 2016 ben ik, naast mijn werk, mijn eigen praktijk gestart, In eerste instantie als massage-en energetisch therapeut. Later heb ik mijn werk afgebouwd en werk ik inmiddels volledig als zelfstandige in mijn praktijk, als traumacoach/lichaamsgericht therapeut en als extern vertrouwenspersoon/lid externe klachtencommissie binnen diverse organisaties. Daarnaast begeleid ik verschillende mensen met diverse zorgvragen.

In de begeleiding vind ik het belangrijk om echt naast iemand te staan, te luisteren en mee te denken naar wat iemand nodig heeft om de gewenste en/of benodigde stappen te kunnen zetten. Wanneer ik bij jou in huis kom, dan zie ik mijzelf als gast i.p.v. ‘iemand die het wel even komt regelen’. De nadruk ligt op het vergroten en behouden van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid, de regie en verantwoordelijkheid hiervoor, ligt zoveel mogelijk bij jou. Samen gaan we op zoek naar waar de balans ligt om jezelf (weer) te kunnen zijn, je goed in jezelf te kunnen voelen en jezelf op een goede en fijne manier door het leven te kunnen bewegen.

Sonja Ruijten

Ik ben Sonja Ruijten, een toegewijde ambulant begeleider, brainspot en kindertherapeut met een passie voor het begeleiden van mensen op hun unieke reis naar welzijn. Mijn begeleiding is gebaseerd op gelijkwaardigheid, waarbij ik geloof in het belang van samenwerking om gezamenlijk stappen te zetten op het pad van persoonlijke ontwikkeling.

 

Mijn specialisaties zijn autisme, ADHD, trauma, eetstoornissen en een licht verstandelijke beperking (LVB). Door mijn brede expertise kan ik afgestemde begeleiding bieden die inspeelt op de specifieke behoeften van mijn cliënten. Als brainspottherapeut en kindertherapeut voeg ik een holistische dimensie toe aan mijn benadering, gericht op emotioneel welzijn en creatieve expressie.

 

De keuze voor Zeeuwse Zorg en meer is ingegeven door de overtuiging dat deze coöperatie aansluit bij mijn visie op zorgverlening. Hier heb ik de ruimte om op maat gemaakte ondersteuning te bieden en net dat beetje extra te doen voor degenen die het nodig hebben. Deze coöperatie biedt een omgeving van samenwerking en groei, wat essentieel is voor mijn professionele ontwikkeling.

 

Mijn doel is om betekenisvolle verbindingen te creëren en positieve veranderingen te faciliteren. Bij Zeeuwse Zorg en meer kan ik met overtuiging werken, wetende dat ik net dat beetje extra kan bieden aan de mensen die op zoek zijn naar begeleiding en ondersteuning.

Sonja Ruijten

Gespecialiseerd in:

ASS / ADHD

Gedragsproblematiek

Crisismanagement

Ilse van Roo-Colijn

Gespecialiseerd in:

Wondzorg

Complementaire zorg

Technologie in de thuiszorg

Ilse van Roo-Colijn

Gespecialiseerd in wondzorg, complementaire zorg en technologie in de thuiszorg.

Tevens ben ik verzorgende IG en Begeleider specifieke doelgroepen

Binnen de Coöperatie bieden wij zorg en begeleiding aan mensen die vaak nergens anders terecht kunnen

Of bekend staan als zorg zorgmijder, deze doelgroep ligt mij het meest en is ook de mooiste uitdaging.

 

Miranda Kesteloo

Hoi ik ben Miranda. Ik heb me aangesloten bij CZZenM sinds 2022. Mijn werkzaamheden binnen de coöperatie zijn huishoudelijk zorg en begeleiding. Ik ben dit werk gaan doen omdat ik graag klaar sta voor mijn medemensen. Ben daarom bereid net dat stapje meer te doen en inzicht te krijgen in wat de mensen nodig hebben.  Mijn expertise ligt voornamelijk in huizen waar je serieus aan de bak moet met i.v.m verwaarlozing. Daar komt dan ook vaak een stukje begeleiding bij kijken. Doe dit zelf graag in combinatie. Gelukkig bied ZZenM deze mogelijkheid.

Miranda Kesteloo

Gespecialiseerd in:

Huishoudelijk zorg

Begeleiding

Joost Ruytenburg

Gespecialiseerd in:

Persoonlijke begeleiding /
gesprekken

Dagbesteding

Joost Ruytenburg

Als hulpverlener die steeds weer bij vernieuwende kleinschalig zorg betrokken kon zijn, heb ik door de jaren heen binnen een breed scala begeleiding geboden aan mensen met een complexe zorgvraag.
Dit in dynamische trajecten, waarbij ‘de mens’ (in kwestie) het uitgangspunt is.
Professionele en daarmee juist vooral ook menselijke en gelijkwaardige bejegening, met het voortdurend focussen op zeggenschap over eigen leven, staat dan centraal. 
Vanuit deze zich steeds verdiepende visie, heb ik door de studies contextuele hulpverlening en  therapie aan deze overtuiging een verdere theoretische onderbouwing kunnen geven.
Hierin komt elke persoon als uniek individu naar voren, maar zeker ook als mens in de eigen sociale en relationele context, verbonden met en betekenis krijgend aan anderen.
Juist de meest nabije relationele verbanden, laten vaak pijnlijke breuken zien.
Het inzetten op herstel kan rust, vertrouwen en kracht opleveren, waar dit voorheen was ondermijnd.
In het hebben van een pragmatische benadering en vaak ook letterlijk met en naast de ander opwerkend, heb ik een onderscheidende manier van werken weten te ontwikkelen, die mij en hopelijk vooral ‘de ander’ op het lijf geschreven staat.
Op een ruime groene locatie Groeneweg 6 te Koudekerke (4371 RP) is er ook mogelijkheid tot 7 dagdelen per week een dagbestedingsplek te hebben. 
Een en ander doe ik onder de noemer van mijn kleinschalige zorgbedrijf ‘Het-schuurt-je’.

‘Het-schuurt-je’
jruytenb@zeelandnet.nl
06-38117843

Als u een klacht heeft over uw zorgverlener….

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk tot dienst te staan en een luisterend oor te bieden. Daarom horen wij het graag als u een klacht of opmerking heeft over onze manier van werken. 
Wij zijn aangesloten bij een geschillencommissie en klachtenregeling zodat de klacht serieus behandeld wordt.

Scroll naar boven