net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel

Terminale zorg

Terminale zorg wordt gegeven in de laatste levensfase. Hiervoor bieden wij specialistische zorg. Denk hierbij aan pijnbestrijding en het zoveel mogelijk voorkomen van ongemakken. In veel gevallen is in deze periode ook 24 uur zorg nodig. In dat geval is er altijd een zorgverlener aanwezig. Deze blijven dan ’s nachts of 24 uur aanwezig. Dit wordt in goed overleg met u en uw naasten geregeld.

Terminale zorg of palliatieve zorg?

Deze twee zorgvormen lijken erg veel op elkaar. Echter zijn er ook belangrijke verschillen. Palliatieve zorg is gericht op klachtenbestrijding en het voorkomen van ongemakken voor een zo lang mogelijke periode. Terminale zorg wordt pas gegeven wanneer iemand een levensverwachting heeft van 3 maanden of minder. Hierbij is het voorkomen van ongemakken en klachtenbestrijding wel een belangrijk onderdeel.

Terminale zorg thuis in Zeeland

Wij vinden het belangrijk dat u rustig en in een vertrouwde omgeving kunt overlijden. Daarom bieden wij u persoonlijke zorg op maat bij u thuis. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u contact met ons op.

Collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Er komen uit ons enorme netwerk zorgvragen, maar je bent meer dan welkom om je eigen cliënten te vinden.  We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, ZZP-ers die ons willen komen versterken. Ben jij die enthousiaste collega met diploma 3IG verzorgende of verpleegkundige met hart voor de zorg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook begeleiding via de WMO maar op dit moment zijn er voldoende begeleiders om alle begeleidingsvragen te vervullen. Wij werken uitsluitend met ZZP-ers die zelfstandig kunnen werken en ondernemend zijn.

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder