net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel

Verpleging

Verpleging thuis is een uitkomst wanneer u na een ziekenhuisopname of vanwege een acute of chronische ziekte zorg nodig hebt. Hierbij gaat het om handelingen waar deskundige kennis voor nodig is, die mantelzorgers niet kunnen uitvoeren. Bij Zeeuwse Zorg & Meer werken verpleegkundigen die bevoegd zijn voor algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg. Als het aankomt op thuisverpleging kunnen wij u helpen met alle handelingen die onder verpleging vallen. Denk onder andere aan:

  • wondzorg,
  • compressief zwachtelen,
  • stomazorg,
  • het inbrengen van een katheter,
  • het toedienen van zuurstof of thuisbeademing,
  • het geven van injecties of infuustherapie.

Thuisverpleging van Zeeuwse Zorg & Meer

De soort thuisverpleging die wij leveren wordt op uw behoeften en situatie afgestemd. Zo krijgt u de hulp die u nodig heeft en blijft u zo lang mogelijk nog zo zelfstandig mogelijk.

Neem contact op met ons en ontdek welke mogelijkheden er voor verpleging Zeeland voor u zijn!

 

 

Collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Er komen uit ons enorme netwerk zorgvragen, maar je bent meer dan welkom om je eigen cliënten te vinden.  We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, ZZP-ers die ons willen komen versterken. Ben jij die enthousiaste collega met diploma 3IG verzorgende of verpleegkundige met hart voor de zorg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook begeleiding via de WMO maar op dit moment zijn er voldoende begeleiders om alle begeleidingsvragen te vervullen. Wij werken uitsluitend met ZZP-ers die zelfstandig kunnen werken en ondernemend zijn.

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder