net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel

Verpleging

Verpleging thuis is een uitkomst wanneer u na een ziekenhuisopname of vanwege een acute of chronische ziekte zorg nodig hebt. Hierbij gaat het om handelingen waar deskundige kennis voor nodig is, die mantelzorgers niet kunnen uitvoeren. Bij Zeeuwse Zorg & Meer werken verpleegkundigen die bevoegd zijn voor algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg. Als het aankomt op thuisverpleging kunnen wij u helpen met alle handelingen die onder verpleging vallen. Denk onder andere aan:

  • wondzorg,
  • compressief zwachtelen,
  • stomazorg,
  • het inbrengen van een katheter,
  • het toedienen van zuurstof of thuisbeademing,
  • het geven van injecties of infuustherapie.

Thuisverpleging van Zeeuwse Zorg & Meer

De soort thuisverpleging die wij leveren wordt op uw behoeften en situatie afgestemd. Zo krijgt u de hulp die u nodig heeft en blijft u zo lang mogelijk nog zo zelfstandig mogelijk.

Neem contact op met ons en ontdek welke mogelijkheden er voor verpleging Zeeland voor u zijn!

 

 

Collega’s

Vacatures zorg Zeeland: Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Ben jij op zoek naar vacatures zorg Zeeland?

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder