net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel

Vakantiezorg

Op vakantie gaan wanneer u zorg nodig heeft? Het is mogelijk! Wanneer u thuiszorg nodig heeft en u op vakantie gaat naar Zeeland kunnen wij u helpen. Zeeuwse Zorg & Meer regelt vakantiezorg op campings, in vakantiewoningen en in hotels. Bovendien regelen wij de materialen die u nodig heeft voor u.

Op vakantie met zorg

Woont u in een verpleeg- of verzorgingshuis? Dan kunt u ook naar Zeeland op vakantie gaan! Wij hebben verschillende contacten met aangepaste locaties, zodat u comfortabel kunt zijn. Daarnaast kunnen wij u tips geven voor de mooiste plekken die te bezoeken zijn voor minder validen. Wat wilt u nog meer?

De vakantiezorg die wij leveren wordt door ons gedeclareerd bij uw zorgaanbieder, of wordt bekostigd uit eigen middelen.

Wilt u op vakantie in Zeeland met zorg? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Collega’s

Vacatures zorg Zeeland: Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Ben jij op zoek naar vacatures zorg Zeeland?

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder