net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel

Dienstbaarheid

Bij Zeeuwse Zorg & Meer zien wij zorgverlenen als een geheel. Dit betekent dat wij méér doen dan strikt tot onze taken behoort, omdat wij vinden dat de cliënt hierbij gebaat is. Wij nemen de tijd voor zorgverlenen, hebben een luisterend oor, drinken een bakje koffie mee, regelen alle hulpmiddelen die nodig zijn voor de zorg, doen een boodschap of een klein huishoudelijk klusje. Heeft u structureel meer ondersteuning nodig dan wij kunnen bieden? Dan zoeken we samen met u en uw mantelzorgers naar creatieve oplossingen.

Persoonlijke zorg in Zeeland

Bij Zeeuwse Zorg & Meer wordt alle zorg geleverd door professionele Zelfstandige Zorgverleners. Dit heeft voor u een aantal voordelen:

  • Direct contact: indien nodig kunt u op elk gewenst tijdstip direct bellen met uw eigen zorgverleners.
  • Kleine teams: U krijgt geen 20 zorgverleners over de vloer, maar leert, afhankelijk van uw zorgvraag, 2 – 4 zorgverleners kennen met wie u een band kunt aangaan.
  • Optimale afstemming: Onze zorgverleners werken nauw samen met elkaar, zodat wij aan uw wensen en zorgvraag eensluidend kunnen voldoen.
  • Kwaliteit: Wij zijn aangesloten bij de landelijke coöperatie de Zorgprofessional. Hierdoor heeft u de garantie dat wij professioneel en kundig zijn in ons vak. Zo weet u zeker dat u kwalitatieve zorg in Zeeland krijgt!

Deze vorm van samenwerken is uniek en maakt ons uitermate flexibel en dienstbaar!

Bij Zeeuwse Zorg en Meer gaan we Zinnig en Zuinig om met de zorgvrager, onszelf en de materialen waarmee we werken.

Collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Er komen uit ons enorme netwerk zorgvragen, maar je bent meer dan welkom om je eigen cliënten te vinden.  We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, ZZP-ers die ons willen komen versterken. Ben jij die enthousiaste collega met diploma 3IG verzorgende of verpleegkundige met hart voor de zorg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook begeleiding via de WMO maar op dit moment zijn er voldoende begeleiders om alle begeleidingsvragen te vervullen. Wij werken uitsluitend met ZZP-ers die zelfstandig kunnen werken en ondernemend zijn.

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder