net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel
Rob Weterings

Rob Weterings

Met hart en ziel werk ik als ZZP-er in de zorgverlening. Voornamelijk op het gebied van palliatieve zorg Zeeland.

Ik zou mijzelf willen kenmerken als een duizendpoot, die veel ervaring heeft in de verpleging, verzorging en begeleiding van zowel ouderen als jongeren. Aandacht en respect zijn twee sleutelbegrippen in mijn professionele begeleiding van mensen met een zorgvraag.

Ik vind het fijn om bij mensen zijn en die tijd zo prettig mogelijk te delen. Ik realiseer me dat ik vaak inbreek op de meest intieme momenten in iemands leven. Deze momenten zijn mij dan ook zeer dierbaar en ik zal daar met veel zorg mee omgaan, gesteund door mijn collega’s als back-up en klankboard.

Mijn voorkeur in het werk gaat voornamelijk uit naar de palliatieve zorg Zeeland. Maar ook voor ADL begeleiding, 24-uurs zorg, en meer specifieke individuele hulpvragen kunt u bij mij terecht.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan individuele bewegingstherapie in het water. Of een bezoekje brengen aan een familielid dat u lang niet heeft ontmoet.

Daarnaast heb ik veel technische vaardigheden en ervaring om ergonomische aanpassingen in of rondom het huis te doen. Hierdoor worden zelfredzaamheid en autonomie bevorderd.

Ik vind het fijn om u of uw vader, moeder, zoon of dochter te ontmoeten !

Sorry, comments are closed for this post.

Collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Er komen uit ons enorme netwerk zorgvragen, maar je bent meer dan welkom om je eigen cliënten te vinden.  We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, ZZP-ers die ons willen komen versterken. Ben jij die enthousiaste collega met diploma 3IG verzorgende of verpleegkundige met hart voor de zorg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook begeleiding via de WMO maar op dit moment zijn er voldoende begeleiders om alle begeleidingsvragen te vervullen. Wij werken uitsluitend met ZZP-ers die zelfstandig kunnen werken en ondernemend zijn.

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder