net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel

Welke diensten leveren wij

U kunt bij Zeeuwse Zorg & Meer voor de volgende diensten terecht. In de praktijk wordt er meestal een combinatie van diensten geleverd. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt stellen wij passende dagen en tijden aan u voor. Ons team is volledig toegewijd om aan uw unieke zorgvraag te voldoen, zodat u thuiszorg op maat krijgt.

Verpleging

Heeft u tijdelijk of chronisch verpleegkundige zorg nodig? Wij komen bij u thuis voor de verpleging. Lees hier wat er onder verpleegkundige zorg wordt verstaan.

Verzorging

Wanneer u moeite heeft om uzelf te verzorgen, dan helpen wij u. Wij kunnen u bij allerlei verzorging ondersteunen. Lees hier wat wij doen bij persoonlijke verzorging.

Begeleiding en gezelschap

Wij helpen u om weer een zelfstandig en geregeld leven te leiden. We brengen onder andere structuur aan in de dagindeling of zijn uw gesprekspartner. Lees verder wat wij nog meer kunnen doen voor u.

Palliatieve Zorg

Hierbij kunt u denken aan zorg voor goede pijnbestrijding. Lees verder wat wij voor u kunnen doen bij palliatieve zorg.

Terminale Zorg

Wij zijn er ook voor de laatste fase in het leven. Rustig overlijden kan in de eigen vertrouwde omgeving. Wij bieden hiervoor specialistische zorg. Lees verder wat terminale zorg inhoudt.

Wondzorg

Nachtzorg

Soms is het nodig dat mantelzorgers uitrusten van hun zorgtaken overdag. Nachtzorg is dan een goede optie. Lees hier wat wij voor u kunnen doen.

Vakantiezorg

Wanneer u thuiszorg gebruikt kunt u gerust op vakantie komen in het mooie Zeeland. Alle zorg die u thuis ontvangt leveren wij op uw vakantieadres. Lees verder wat wij voor u en uw thuiszorg op vakantie kunnen betekenen.

 

Omdat wij méér doen met onze thuiszorg op maat helpen wij ook bij:

Huishoudelijke hulp:

Kleine en noodzakelijke huishoudelijke klusjes nemen wij als vanzelfsprekend mee in de verzorging. Is er structureel meer huishoudelijke ondersteuning nodig, dan regelen wij voor u een huishoudelijke hulp.

Deze hulp wordt vergoed vanuit de WMO.

Bij Zeeuwse Zorg en Meer gaan we Zinnig en Zuinig om met de zorgvrager, onszelf en de materialen waarmee we werken.

Collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Er komen uit ons enorme netwerk zorgvragen, maar je bent meer dan welkom om je eigen cliënten te vinden.  We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, ZZP-ers die ons willen komen versterken. Ben jij die enthousiaste collega met diploma 3IG verzorgende of verpleegkundige met hart voor de zorg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook begeleiding via de WMO maar op dit moment zijn er voldoende begeleiders om alle begeleidingsvragen te vervullen. Wij werken uitsluitend met ZZP-ers die zelfstandig kunnen werken en ondernemend zijn.

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder