net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel

Nachtzorg

Met onze nachtzorg in Zeeland kunnen mantelzorgers uitrusten van hun zorgtaken overdag. Zij kunnen dan rustig slapen, terwijl ze weten dat er voor u gezorgd wordt wanneer dat nodig is. Wij zijn ’s nachts bij u aanwezig, zodat wij snel kunnen reageren als er iets is.

Nachtzorg in Zeeland

Wij blijven ’s nachts bij u thuis, zodat u en uw naasten met een gerust hart kunnen slapen. Naast thuiszorg ’s nachts kunnen wij ook 24 uurs zorg leveren. Deze diensten maken ons thuiszorg aanbod compleet.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van nachtzorg of 24 uurs zorg? Neem contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar.

Collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Er komen uit ons enorme netwerk zorgvragen, maar je bent meer dan welkom om je eigen cliënten te vinden.  We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, ZZP-ers die ons willen komen versterken. Ben jij die enthousiaste collega met diploma 3IG verzorgende of verpleegkundige met hart voor de zorg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook begeleiding via de WMO maar op dit moment zijn er voldoende begeleiders om alle begeleidingsvragen te vervullen. Wij werken uitsluitend met ZZP-ers die zelfstandig kunnen werken en ondernemend zijn.

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder