net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel
Lenny Joosse

Lenny Joosse

Begeleider bij de Zeeuwse Zorg en meer.
Voor mij was het besluit om me aan te sluiten bij Zeeuwse Zorg en meer heel snel gemaakt. Ik onderschrijf de visie en missie.

Ik werk vanuit mijn hart en ziel als Maatschappelijk werkster en hypnotherapeut/coach.
Mijn werkervaring is divers:
Verslavingszorg/psychiatrie/forensische zorg, gehandicaptenzorg, (gesloten)Jeugdzorg, autisme.
Dit alles heeft me een ruime ervaring in begeleiding/behandeling en coaching gebracht. Het werken als zelfstandige was altijd een droom. Op deze manier kan ik veel meer aansluiten op de hulpvraag van de persoon met wie ik werk. De zorg is rechtstreeks en goed afgestemd.

Ik kijk altijd naar wat mogelijk is en zie al snel de uitdaging om iets tot een goed resultaat te leiden.
Het is voor mij een eer om bij te mogen en kunnen bijdrage aan het welzijn, welbevinden en behoud van zelfstandigheid van het individu.

Ik ben positief ingesteld en hecht grote waarde aan authenticiteit van de cliënt en mijzelf. Ik heb het voorrecht om te kiezen voor cliënten die echt bij mij passen en ik bij hen, om zo begeleiding tot een succes te maken.

Sorry, comments are closed for this post.

Collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Er komen uit ons enorme netwerk zorgvragen, maar je bent meer dan welkom om je eigen cliënten te vinden.  We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, ZZP-ers die ons willen komen versterken. Ben jij die enthousiaste collega met diploma 3IG verzorgende of verpleegkundige met hart voor de zorg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook begeleiding via de WMO maar op dit moment zijn er voldoende begeleiders om alle begeleidingsvragen te vervullen. Wij werken uitsluitend met ZZP-ers die zelfstandig kunnen werken en ondernemend zijn.

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder