net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel
Kelly Speckens

Kelly Speckens

Ik ben Kelly Speckens, 29 jaar oud en sinds 2012 werkzaam als verpleegkundige.

Tot 2015 ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige in de wijk, hierna ben ik aangesloten bij Zeeuwse zorg & meer.

Een goede samenwerking is belangrijk en dit is bij Zeeuwse zorg en meer.

Het is voor mij erg belangrijk om een band op te bouwen met de cliënten waar vertrouwen en respect in het middelpunt staan.

Het is fijn om mensen te kunnen helpen, dat geeft mij voldoening.

Ik kan goed luisteren en inspelen op de wensen van de klant en daarbij is tijd nemen erg belangrijk, dat is een groot voordeel van zelfstandig zijn.

 

Heeft u zelf of kent u iemand die zorg nodig heeft bel gerust voor meer informatie.

 

Kelly Speckens

Kelly’s Care

Sorry, comments are closed for this post.

Collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Er komen uit ons enorme netwerk zorgvragen, maar je bent meer dan welkom om je eigen cliënten te vinden.  We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, ZZP-ers die ons willen komen versterken. Ben jij die enthousiaste collega met diploma 3IG verzorgende of verpleegkundige met hart voor de zorg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook begeleiding via de WMO maar op dit moment zijn er voldoende begeleiders om alle begeleidingsvragen te vervullen. Wij werken uitsluitend met ZZP-ers die zelfstandig kunnen werken en ondernemend zijn.

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder