net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel
Jessica Jobse

Jessica Jobse

In mijn werk als verpleegkundige probeer ik de cliënt zoveel mogelijk mens te laten zijn, ondanks ziekten of beperkingen. De waardigheid van de cliënt vind ik heel belangrijk. Ik treed binnen in de leefwereld van de cliënt, en kijk wat er op dat moment belangrijk is voor deze cliënt: rust, of een gezellig gesprek. Het is altijd weer anders en dat maakt het leuk! In het contact met de cliënt streef ik ernaar authentiek te zijn. Ook naar collega´s toe vind ik dit belangrijk.

Deze coöperatie mede vormgeven voelt als een missie. Ik doe dit omdat ik vind dat het anders moet in de zorg en anders kán. In dit proces leren wij veel en onze teamspirit is hoog. Anderen motiveren zich bij ons aan te sluiten is ook een grote drijfveer van mij. Ik heb een HBO-V diploma en jaren ervaring in de thuiszorg opgedaan, zowel als wijkverpleegkundige als in een kinderwijkteam.

Daarnaast heb ik een massage- en ayurvedapraktijk: www.livingtouch.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Collega’s

Vacatures zorg Zeeland: Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Ben jij op zoek naar vacatures zorg Zeeland?

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder