net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel
David Shvarts

David Shvarts

David/Avraam Shvarts werd geboren in Litouwen en is na zijn militaire dienst in Israël naar Nederland gekomen.

De ervaring als hospik in Israël is verder uitgewerkt en uitgediept tijdens de opleiding A-Verpleegkundige in Groningen, die in 1985 afgerond is.

Na een tijdje gewerkt als verpleegkundige in Groningen, Leiden en Israël, heeft David een Wetenschappelijke studie gevolgd op Rijks Universiteit Leiden, en daarna gepromoveerd als dr. in Geneeskunde aan dezelfde Universiteit.

Na zijn promotie onderzoek is David/Avraam werkzaam geweest als kanker onderzoeker, zowel in Amsterdam bij NKI en VU en in Utecht in AZU. In begin als senior onderzoeker een aan het einde als hoofd medisch-wetenschappelijk laboratorium.

Deze ‘carrière’ werd beëindigd in 2005, omdat de roep naar direct contact met mensen steeds luider werd.

In begin van 2006 heeft hij zich als coach therapeut gevestigd in Leiderdorp, om later in het hetzelfde jaar naar Vlissingen te verhuizen, waar hij momenteel met zijn vrouw en 2 kinderen woont.

Door een samenloop van omstandigheden; namelijk een hele zieke vriendin die 24 uurs zorg nodig had, heeft David/Avraam kennis mogen maken met terminale zorg Zeeland. Dat was een hele openbaring, omdat hij het gevoel had, dat hierin alle voorafgaande werk- en levenservaringen samen kwamen.

Dit werk doet hij nog steeds met plezier en volledige overtuiging. Hij is er van overtuigd dat wij als Coöperatie het verschil kunnen maken, niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze collega’s, door hen te ondersteunen in hun kwaliteiten als ondernemer.

Zijn optimale doel is steun te bieden aan zieke mensen in hun thuissituatie en zelfstandigheid stimuleren van zoveel cliënten in hun leef en woonomgeving en collega’s als zelfstandige ondernemers.

 

Sorry, comments are closed for this post.

Collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Er komen uit ons enorme netwerk zorgvragen, maar je bent meer dan welkom om je eigen cliënten te vinden.  We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, ZZP-ers die ons willen komen versterken. Ben jij die enthousiaste collega met diploma 3IG verzorgende of verpleegkundige met hart voor de zorg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook begeleiding via de WMO maar op dit moment zijn er voldoende begeleiders om alle begeleidingsvragen te vervullen. Wij werken uitsluitend met ZZP-ers die zelfstandig kunnen werken en ondernemend zijn.

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder