net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel

Collega’s gezocht!

Ben jij een enthousiaste (Zeeuwse) zzp-er, die naast een gedreven verpleegkundige, verzorgende of begeleider te zijn, ook blij wordt van ondernemen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP-er zijn in de zorg kent nogal wat uitdagingen. Voor de acquisitie ben je veelal aangewezen op bemiddelingsbureaus. Dit heeft als voordeel dat een bepaalde administratieve last uit handen genomen wordt. Maar werken met bureaus kent ook nadelen. Je kunt meestal geen eigen tarief bepalen en de belastingdienst eist van je dat je met verschillende opdrachtgevers werkt. De praktijk leert dat VAR WUO verklaringen door de belastingdienst steeds moeilijker worden afgegeven of zelfs teruggetrokken. Bij Zeeuwse Zorg & Meer helpen wij jou (weer) een echte zorgondernemer te worden.

Je aansluiten bij de coöperatie Zeeuwse Zorg & Meer biedt vele voordelen:

 • Gelijkwaardigheid: Een coöperatie kan je zien als een bedrijfsvorm waar je mede-eigenaar van bent en waarvan alle leden evenveel inspraak hebben. Er is minimale overhead en er zijn geen leidinggevenden.
 • Delen: We delen onze kennis en vaardigheden, iedereen heeft wel specifieke kennis en kwaliteiten, als we die met elkaar delen kunnen we daar allemaal van profiteren.
 • We stimuleren jou bij het ontwikkelen van je ondernemersvaardigheden. Heb je kwaliteiten die je kunt inzetten voor de coöperatie, dan zijn we hier heel blij mee.
 • Wij zijn ZZP-proof, wat betekent dat jouw zelfstandig ondernemerschap in de zorg optimaal tot zijn recht komt in de coöperatie, zodat je geen problemen krijgt met de belastingdienst.
 • We zijn ZZP-vriendelijk. Wanneer je via ons werkt, heb je de hoogst mogelijke tarief, je betaalt alleen fee.
 • We werken met kleine teams. Onze ervaring leert dat op deze manier de beste zorg gegeven wordt. Er kan snel overleg gepleegd worden en onze zorgvragers zijn erg tevreden over deze aanpak.
 • Hechte samenwerking en teamspirit. De teams die gevormd worden zijn hecht en werken samen op basis van vertrouwen.
 • Samen sterk staan: Door ZZP-ers samen te brengen in een coöperatie zijn verwijzers eerder geneigd met ZZP-ers in zee te gaan.
 • Bij ons kun je je inventiviteit en creativiteit kwijt, denken buiten de kaders als het gaat om de invulling van de zorg zijn kwaliteiten die wij waarderen.
 • Zinnig & zuinig op onszelf, onze cliënten en de materialen waarmee we werken.

Je bent welkom om je als ZZP-er aan te sluiten bij Zeeuwse Zorg & Meer als je:

 • Onze doelstellingen onderschrijft, dus uitermate cliëntvriendelijk wilt werken en méér wilt doen voor de cliënten/zorgvragers dan strikt tot je taken behoort.
 • Goed kunt samenwerken in een team.
 • Goed kunt communiceren en goed bereikbaar bent.
 • Een pro-actieve houding hebt.
 • Je bereid bent om te investeren in jezelf en in de coöperatie.
 • Ondernemersvaardigheden bezit of de bereidheid hebt je hierin verder te ontwikkelen, wat betekent dat je actief bijdraagt aan het cliëntenbestand.
 • Werk dat jij aangeboden krijgt wilt delen met anderen.

Je aansluiten bij een de Coöperatie Zeeuwse Zorg & Meer biedt je nooit garantie op werk, je bent altijd zelf verantwoordelijk voor je opdrachten. Wél biedt het grote kans op een interessante samenwerking en opdrachten die gedeeld gaan worden. De coöperatie geven we sámen vorm.

Neem contact met ons op via het contact formulier voor meer informatie.

Zorgverlenen met lef en liefde….

Collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Er komen uit ons enorme netwerk zorgvragen, maar je bent meer dan welkom om je eigen cliënten te vinden.  We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, ZZP-ers die ons willen komen versterken. Ben jij die enthousiaste collega met diploma 3IG verzorgende of verpleegkundige met hart voor de zorg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook begeleiding via de WMO maar op dit moment zijn er voldoende begeleiders om alle begeleidingsvragen te vervullen. Wij werken uitsluitend met ZZP-ers die zelfstandig kunnen werken en ondernemend zijn.

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder