net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel
Cindy Molle

Cindy Molle

Ik voel me dankbaar dat ik me heb aangesloten als lid bij deze Zorgcoöperatie Zeeland.

Ik leef en werk vanuit mijn hart en heb het geluk om steeds te kijken en voelen waar ik bij pas en het voor mij klopt om mijn bijdrage te leveren.

Al vele jaren werk ik met mensen. Ik heb lange tijd gewerkt als maatschappelijk werker en schoolmaatschappelijk werker bij Maatschappelijk Werk Walcheren.  Dit werk heb ik met veel plezier gedaan en heb hierdoor veel ervaring op mogen doen. Het heeft me zo veel geleerd. Maar om als zelfstandige aan de slag te gaan, was mijn droom. Ik ga graag mijn eigen weg en werk vanuit mijn eigen Visie en sluit graag aan bij mensen in wat ze nodig hebben. Steeds samen kijken waar de mogelijkheden liggen en hoe iemand zelf zijn groeistappen kan maken in zelfstandigheid. Te kijken hoe er meer balans kan komen in verschillende leefgebieden zodat iemand zich beter in zijn vel gaat voelen. De ene keer werken we aan specifieke doelen en de andere keer is het er Zijn voor iemand om zo het stukje aandacht te geven wat nodig is belangrijk.

Vanaf 2012 ben ik mijn eigen praktijk gestart waar ik kinderen, jongeren en volwassenen begeleid in hun ontwikkeling en bewustwording. Dit werk doe ik met veel plezier en vanuit een open hart. Het sloot voor mij dan ook heel goed aan om hier samen met collega ZZP-ers samen de begeleiding te bieden waar behoefte aan is. En te werken vanuit Hart en Ziel met voor mij een uniek karakter omdat er net iets meer geboden kan worden op deze manier en dat heeft voor mij een grote meerwaarde. Het is precies waar ik voor sta….. Ik heb een positieve instelling en vind het belangrijk om iemand te laten Zijn wie hij is. Ik ben er voor begeleiding en ondersteuning Zeeland, maar biedt geen zorg en verpleging.

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

Collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Er komen uit ons enorme netwerk zorgvragen, maar je bent meer dan welkom om je eigen cliënten te vinden.  We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, ZZP-ers die ons willen komen versterken. Ben jij die enthousiaste collega met diploma 3IG verzorgende of verpleegkundige met hart voor de zorg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook begeleiding via de WMO maar op dit moment zijn er voldoende begeleiders om alle begeleidingsvragen te vervullen. Wij werken uitsluitend met ZZP-ers die zelfstandig kunnen werken en ondernemend zijn.

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder