net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel

Begeleiding en gezelschap

Binnen de ouderenzorg bieden wij ook begeleiding en gezelschap aan. Wij zorgen voor begeleiding die u helpt om een zelfstandig en geregeld leven te leiden. Zo kunnen wij structuur aanbrengen in uw dagindeling en u ondersteunen bij ziekte of verandering van situatie. Denk onder andere aan:

  • meegaan naar een arts of specialist,
  • helpen met de administratie,
  • helpen met de boodschappen
  • ondersteunen van mantelzorgers van bijvoorbeeld dementerenden.

Begeleiding en gezelschap; ouderenzorg in Zeeland

Naast begeleiding is ook gezelschap erg belangrijk. Dankzij onze kleine teams heeft u de tijd om onze medewerkers te leren kennen. Naast de begeleiding zijn we ook uw gesprekspartner en gaan we met u mee een dagje erop uit.

Bent u benieuwd wat onze begeleiding en gezelschap voor u kunt betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Collega’s

Vacatures zorg Zeeland: Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Ben jij op zoek naar vacatures zorg Zeeland?

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder