net dat beetje meer maakt ons persoonlijk, dienstbaar en flexibel

Begeleiding, Begeleiding speciaal en huishoudelijke zorg/hulp

Binnen de Zeeuwse Zorg en meer bieden wij naast verpleegkundige zorg ook begeleiding en gezelschap. Bij begeleiding kun je aan vele vormen denken zoals: verslavingszorg, resocialiseren, begeleiding dementie, begeleiding bij psychiatrische zorg, zelfstandigheidstraining, op jezelf wonen en wat nu? Begeleiding bij administratie, boodschappen doen, begeleiding naar arts/behandeling/specialist.
Onze begeleiding is er op gericht, om de cliënt zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren tijdens de dagelijkse bezigheden en in de maatschappij.

We bieden begeleiding en ondersteuning in allerlei verschillende hulpvragen. Van 0-100 jaar en in alle mogelijke vormen. We hebben een breed inzetbaar team, met verschillende disciplines. Wij bekijken de hulpvraag en gaan zorgen voor de beste match. Want het is belangrijk dat er een klik is tussen hulpvrager en hulpverlener.

  • Verslavingszorg
  • Schuldenproblematiek
  • Gezinsbegeleiding
  • Ouderen (dementie)begeleiding
  • Psycho-sociale hulpvraag
  • Gehandicaptenbegeleiding
  • Huisvesting
  • Vinden van werk of dagbesteding
  • Enz

Daarnaast bieden we huishoudelijke zorg en huishoudelijke hulp. Dit kan ook in combinatie zijn met andere vormen van hulp/zorg.

Begeleiding/huishoudelijk zorg en hulp wordt bekostigd door WMO (gemeente) of via PBG (Sociale verzekeringsbank).

Wij werken met kleine (vaste) teams, zodat u ook echt een band kunt opbouwen en iedere begeleider ook kunt leren kennen.

 

Bent u benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen?  Neem gerust contact met ons op!

Collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s

Zeeuwse Zorg en Meer is een coöperatie waar je als zelfstandige in de zorg kunt werken. Met meer collega’s kunnen we meer zorg bieden. Er komen uit ons enorme netwerk zorgvragen, maar je bent meer dan welkom om je eigen cliënten te vinden.  We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, ZZP-ers die ons willen komen versterken. Ben jij die enthousiaste collega met diploma 3IG verzorgende of verpleegkundige met hart voor de zorg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden ook begeleiding via de WMO maar op dit moment zijn er voldoende begeleiders om alle begeleidingsvragen te vervullen. Wij werken uitsluitend met ZZP-ers die zelfstandig kunnen werken en ondernemend zijn.

Wij zien zorg verlenen als een compleet aanbod van diensten. Het kopje koffie, het luisterend oor, gewoon de tijd nemen en oprechte belangstelling tonen horen voor ons vanzelfsprekend bij goede zorg verlenen. Via onze dienstbaarheid brengen wij de zorg terug naar de menselijke maat. Spreekt onze zienswijze jou aan? Lees verder